در اعسار حداکثر چه کسری از حقوق قابل برداشت است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۱ #30603762

با سلام و عرض ادب
در رابطه با شخصی که بدلیل چک حقوقی روانه زندان شده است در صورتی که ایشان از زندان، اعسار بدهند با توجه باه اینکه ایشان فقط حقوق بازنشستگی دارند حداکثر چه کسری از حقوق ایشان توسط دادگاه برداشت و حداقل چند درصد به عنوان خرجی به ایشان تعلق میگیرد و آیا نیاز به سند به عنوان وثیقه نیز میباشد؟و آیا پیش پرداخت نیز دریافت میگردد یا کل مبلغ چک تقسیط خواهد شد؟
"سپاس فراوان"

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تجرد یک سوم و در صورت تاهل یک چهارم حقوق دریافتی خواهد بود

سلام و ارادت
بایستی درخواست اعسار دهند ، اگر متاهل باشند یک چهارم حقوق توقیف میشود

کسراز حقوق یک سوم از مجردین و یک چهارم از متاهلین خواهد بود

با سلام اگر ضمانت چک را کرده باشد فرق میکند اگر صاحب چک باشد برای بازنشسته و تاهل یک چهارم

درود
حقوق بازنشستگی یک چهارم قابل توقیف است.

سلام حقوق بگیر باشد ۱/۳تا۱/۴ موفق باشید

بین یک سوم و یا یک چهارم