دریافت حکم جلب بدون پیگیری اموال امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #30602931

با سلام. چک فردی را که در دست دارم برگشت زده و از طریق ثبت قصد اقدام برای دریافت اجراییه دارم. در صورتی که ظرف مدت ۱۰ روز پس از صدور اجراییه اقدامی نکند و همچنین مالی نداشته باشد، دریافت حکم جلب بدون پیگیری اموال امکان پذیر است؟
اصولا این کار (دریافت حکم جلب از سریع ترین راه ممکن) چه مدت طول می کشد؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت اقدام به جلب،باید از طریق دادگاه اقدام نمایید که قریب به ۳ ماه زمان خواهد برد

سلام

به نظر از طریق اداره ثبت امکان جلب نخواهید داشت و همچنین پروس وصول نتیجه استعلام ها طولانی می باشد و ممکن است دو ماه زمان ببرد

سلام
در مورد صدور حکم جلب و بازداشت بدهکار فقط دادگاه صلاحیت آن را دارد نه اجرای ثبت لذا اگر در اجرای ثبت نتوانستید مالی از صادرکننده چک توقیف کنید باید دادخواست مطالبه به دادگاه بدهید.