آیا بعد از فوت طرفین،ورثه هم برای حل اختلافات باید به این کمیته مراجعه کنند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۶ #30547013

با سلام.بنده در یک قرارداد پیش خرید ساختمان،در قسمت حل و فصل اختلافات آن قرارداد آمده که دو طرف برای حل اختلافات به وجود آمده باید به یک کمیته ۵ نفره که در قرارداد درج شده مراجعه کنند و حکم آن کمیته لازم الاجراست.در بندی در انتهای قرارداد آمده که مفاد این قرارداد برای طرفین،ورثه و قائم مقام طرفین لازم الاجرا است.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله وراث طرفین قرارداد نیز ملزم به انجام و اجرای تعدات ناشی از قرارداد می باشند .

باسلام بله کمیته پنج نفره به عنوان داور انتخاب شده و طرفین ملزم به رعایت رای و نظر داور هستند ومعتبرو قابل استناد لازم الا جرا می باشد

سلام, اگر چنین شرطی نوشته هم نمیشد علی الاصول چون وارث جایگزین مورث است باز هم مراجعه به آن کمیته جهت داوری لازم الاجرا بود, منتهی میشود به رای آن اعتراض نمود.

با درود
بله به ورثه منتقل می‌شود، آنها قائم مقام عام متوفی هستند. (جایگزین)

بله
برای طرفین شرط الزام آور است

با سلام با توجه به اینکه کاملا تصریح شده که بعد از فوت طرفین هم برای وراث و قائم مقام انها هم تسری بخش و الزام اور و لازم اتباع است

با درود..
طرفین در قراداد فیمابین متعهد به مراجعه به کنیته مذکور در صورت حصول اختلاف گردیده اند و شرط الزام آور برای طرفین و وراث لازم الاجرا بوده و اصولا وراث نیز از این قاعده مستثنی نمی باشند..
موفق باشید..