آیا من میتوانم قبل از اجرا شدن حکم و مطالبه مهریه ماشینم را به نام پسرم که ۶ سال دارد بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۴ #30501810

سلام خسته نباشید
همسر من اقدام به گرفتن طلاق کرده اما هنوز حکمی صادر نشده است قانون میتواند بعدا آن را به عنوان طلب مهریه از پسرم باز پس گیرد یا خیر؟
بعد از جدا شدن از همسرم برای فروش ماشین در آینده قانونا من اختیار دار اموال پسرم هستم یا همسر سابقم؟ ( مادر فرزندی که از شوهر جدا شده می تواند اموال آن را بفروشد یا تصرفی در آن بکند؟ )

با تشکر از لطف شما

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم صدور حکم می توانید نسبت به انتقال خودرو به نام فرزندتان اقدام نمایید و منع قانونی ندارد

اگر اجرائیه ثبت به شما ابلاغ شده یا رای قطعی نسبت به مهریه صادر گردیده باشد نمیتوانید سند خودرو را منتقل نمایید در غیر اینصورت منعی برای انتقال سند بنام فرزند نبوده و همسرتان نمیتواند خودروی متعلق به فرزندتان را توقیف کند .

باسلام سوال نادرست طرح گردیده ولی برا کودک ضغیر سند تنطیم نمی شود.به نام فردی دیگری می توانید انتقال دهیدکه حکم قطعی نشده باشد

درود
اگر در خصوص مهریه اجراییه صادر شده به فروش برسانید مرتکب جرم فرار از دین شده اید ولی اگر هنوز مهریه اجرا گذاشته نشده می توانید انتقال دهید.