تفویض وکالت در مورد ارث چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۲ #30474168

مادرم برای گرفتن ارث پدرش وکالت به من داده و بنده جهت گرفتن ارث اقدام و وکیل گرفتم.اکنون وکیلم میگه که برای انجام کارها باید تفویض وکالت بکنی.سوال من اینه که تفویض وکالت چیه و برای من مشکلی در آینده پبش نمیاد و چه میشه که اختیاراتم رو تفویض کنم؟و اینکه نمیتونه وکیل سو استفاده کنه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا وکالت‌نامه وکیل را امضا کنید.

اقدام به اخذ وکالت نامه کنید

شغل وکالت مقدس هست و این موضوع را میشه از بدو ورود به این حرفه و هنر به وضوح روئیت کرد چرا که آغازی با سوگند به وفاداری و احقاق حق شروع میشود انشالله تمامی وکلا مورد اعتماد هستند

باسلام چنانچه نیاز هست دعاوی مطرح گردد با امضای وکالتنامه وکیل صرفا درخصوص دعوای مطروحه و حدود اختیاراتی ک در وکالتنامه صرفا در خصوص موضوع دعوی تا مرحله اجرای حکم وکالت خواهند داشت و اصولا همان فرم وکالتنامه ای ک وکیل در اختیار موکل قرار میدهند کفایت میکند

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، صرفا وکالت‌نامه کانون وکلا رو امضا کنید و نیازی به سپردن وکالت محضری و تفویض وکالت نیست

بله وکیل محترمشون کاملا درست گفتن و معنای اون اینکه حدود اختیاراتی که در وکالتنامه به شما اعطا شده از طرف شخص قبلی که مادرتان هستند باید شما به وکیلتون اون حدود اختیارات اعطایی را تفویض و انتقال دهید. کلمات حقوقی را جدی بگیرید چون تک تک کلمات در حقوق اثر قانونی دارند....!!!!

باسلام
اختیارات شما در وکالتنامه تنظیمی که از مادرتون گرفتین شامل موارد زیادی می شود . از جمله ممکن است حق فروش نیز در آن باشد که شما نخواهید بعضی از موارد آن را تفویض نمایید . لذا اگر اقدام قضایی نیاز نیست خودتان می توانید به وکالت عمل کنید و در صورتی که اقدام قضایی نیاز باشد(و مادرتان شخصا نخواهد یا نتواند پیگیری کند) باید حتما به وکیل دادگستری وکالت دهید
پس می توانید تنها قسمی از اختیارات خود( انجام کارهای اداری و قضایی) را تفویض کنید ( و نه همه آن را)
و یا مادرتان به عنوان اصیل ( شخصا) با وکیل دادگستری قرارداد امضا کند و اختیارات تعریف شده ای را ( به جز اختیارات متن سند وکالت) به وکیل وکالت دهید