شخصی مرا تهدید میکند؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #30381163

من با یه اقایی دوست بودم که بعدا فهمیدم متاهله و در حال جداییه از قبل از دوستی با من. بعد یه تایمی بخاطر رفتارهای ایشون من کات کردم ولی الان خیلی وقته که دست از سرم بر نمیداره و همش زنگ میزنه تهدید میکنه که عکسای بد دارم ازت میزارم توی اینستاگرام و خانوادتو مطلع میکنم ، از طرفی میاد دم خونمون و همش تهدید میکنه داد و بیداد میکنم و زنگ میزنم و اینا...یکی از نزدیکان من هم به هوای من که خونشم کشونده خونشون و تجاوز کرده. الانم میگه یا باید بیای و رابطه جنسی داشته باشیم و یا ابرو ریزی میکنم. من از چه راهی میتونم وارد شم و شکایت کنم اما خانوادم نفهمن؟ از طرفی میترسم بعد از اینکه شکایت کنم و همه چی قانونی طی بشه و تموم شه ، بعدش از روی حرص بیاد اذیت کنه. توروخدا بهم بگید بهترین راه حل چیه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تنها راه آن طرح شکایت از طریق ثامانه است در هر صورت خانواده شما متوجه موضوع خواند شد بهتر است ایشان را از موضوع مطلع نمایید .

سلام
راهکاری جز قانون برای این شخص وجود ندارد میتوانید شکایت تهدید توهین فحاشی و ...را علیه ش مطرح کنید با این اوصاف اگر ثامانه ثنا دارید از طریق پیامک به شما ابلاغ میشود و خانواده متوجه نخواهند شد مگر اینکه آین آقا ایجاد مزاحمت نماید و موضوع را به خانواده تان اطلاع دهد