آیا زوجه در زمان استرداد جهیزیه میتواند آنها را از زوج بگیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۶ #30336607

با سلام. آیا در صفحه آخر عقدنامه نوشته شده است : (قرار شده است که به عنوان مثال یخچال و تلویزیون را زوج خریداری کند) و هیچ گونه سخنی از هدیه یا به عنوان شیر بها یا برای زوجه خریداری شود نیامده.. و زوج آنها را خریداری میکند به همراه فاکتور و رسید به نام خودش. آیا زوجه در زمان استرداد جهیزیه میتواند آنها را از زوج بگیرد یا خیر؟؟؟ با تشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید متن به دقت بررسی شود درصورتیکه فقط زوج متعهد به خرید شده باشد اموال متعلق به زوج است .

درود
در در قسمت مهریه درج نشده متعلق به زوج است و زوجه نمی تواند به عنوان جهیزیه خود از منزل خارج کند.

سلام و درود
باتوجه به توضیحات بیان شده. خیر توسط زوجه بعنوان جهیزیه قابل استرداد نیست

درود بر شما، با این تفاسیر خصوصا که فاکتور به نام زوج باشد، توسط زوجه قابل استرداد و مطالبه نخواهد بود، لذا متعلق به شخص زوج است.

خیر نمی تواندچون فاکتور به نام زوج می باشد

درود
با توجه به متن نگارش شده در عقدنامه و وجود فاکتور و‌رسید، تعلق موارد مذکور به زوج‌اثبات و بنابر این از ناحیه زوجه به عنوان جهیزبه قابل استرداد نیست .

خیر، متعلق به زوج است و قابل استرداد نمی باشد.