تا چه مدت بعد از تمکین نکردن زوجه میتوانم تقاضای ازدواج مجدد، نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۴۶۹ #30291759

سلام
یکساله که با دختری عقد دایمی کردم، بعد به مشکلاتی برخوردیم که حاضر به ادامه تمکین نشد، دادخواست عدم تمکین دادم و در دادگاه بدوی زوجه ملزم به تمکین شد، اعتراض کرد.
در صورتی که در دادگاه تجدید نظر هم محکوم بشه و تمکین نکنه، آیا چون مدت حدودا ۶ ماه تمکین نکرده و حاضر به تمکین نیست، میتونم درخواست ازدواج مجدد بدم؟
آیا درخواست ازدواج مجدد زمان خاص باید از عدم تمکین بگذره یا خیر؟
و باید چیکار کنم دقیقا؟
ممنون میشم با جزییات توضیح بدید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت قطعیت این حکم، میتوانید تقاضای صدور اجراییه نمایید و چنانچه پس از ابلاغ آن تمکین ننمود، میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد ثبت نمایید

سلام بعد از صدور حکم قطعی اگر زوجه تمکین نکند برایش اظهارنامه ای بفرستید و اگر به خانه برنگشت درخواست ازدواج مجدد از دادگاه نمایید .

با سلام و احترام
پس از صدور اجرائیه مبنی بر الزام زوجه به تمکین اگر زوجه تمکین نکند میتوانید تقاضای ازدواج مججد نماید

در واقع بعد از قطعی شدن حکم باید تقاضای صدور اجرائیه کنید و در اینصورت اگر حاضر به تمکین نشدند شما می توانید تقاضای ازدواج مجدد وی در خصوص اینکه چه زمانی نیاز است زمان خاصی مد نظر نیست هم اینکه بعد از صدور اجرائیه ایشان حاضر به تمکین نشوند شما می توانند تقاضای صدور ازدواج مجدد دهید

درخواست ازدواج مجدد زمانی است که پرونده تمکین به اجرای احکام ارسال شود و همچنان زوجه تمکین نکند

سلام

پس از قطعیت حکم تمکین باید اجراییه بزنید و چنانچه زوجه حاضر به تمکین پس از اجراییه نشد می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید

سلام
خیر اگر حاضر به تمکین نشود زمان خاصی نمی خواهد ؛درخواست ازدواج نیزممکن است مدتی طول بشد.بعد از تجدید نظر و قطعی شدن حکم ایشان شما در خواست خودتان را می توانید بدهید.