عیوبی که فروشنده قبل از قرارداد خودرو گفته بود بعداز قرارداد متوجه شدم خیلی بیشتر می باشد می توانم برای مطالبه خسارت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #30228851

سلام من چند روز پیش یه ماشین ال ۹۰ خریدم فروشنده بهم گفت فقط یه در و قسمتی از گلگیر رنگ داره وقتی معامله کردم و پولو کامل بهش دادم وقرارداد نوشتیم دو روز بعد برای اینکه بدونم در مورد رنگ ماشین بردم و کاشناس گفت که بیشتر رنگ دارد وقتی به فروشنده گفتم میگوید من فروختم و تو قرارداد نوشتی و دیدی من دیگه کاری ندارم .من تو قرارداد هیچ ننوشتم که ماشین کجاش رنگ دارد و یا چیز دیگر

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به عیب موجود شما حق فسخ دارید