آیا می توانم به دلیل درخواست همسرم به رابطه مقعدی از وی شکایت کنم و حق طلاق و حضانت دخترم را از وی بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۱ #30169263

سلام من ۱۲ ساله ازدواج کردم و طی این سالها اکثر مواقع همسرم به رابطه از پشت اصرار داشته است، الان که ما در زندگی به مشکل برخوردیم می توانم در صورت تکرار از ایشان شکایت کنم و حق طلاق را بگیرم؟
آیا با این شکایت حق حضانت دختر هشت ساله ام هم می توانم بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : صرف درخواست خیر .
اما در صورت انجام فعل میتوانید تقاضای طلاق کنید که بنا بر اظهار نظر فقهای محترم در صورت حدوث حرج بر زوجه بشرط تضرر و ... قاضی میتواند طلاق را صادر نماید . زیرا در مواردی بر نظر فقهای امامیه چنانچه تحت شرایطی رابطه از قبل امکان نداشته باشد و زوج در عسرت و حرجیت قرار گیرد ولی از دبر رفع عسر و حرج زوج گردد به قدر کفایت بلااشکال است .بنابرین صحت و سلامت در ارتباط عادی باید برای زوج باشد و منعی نداشته باشد بمدت لازم تا قاضی محترم بتواند در صورت فرض سوال شما اتخاذ تصمیم نماید .
والله و اعلم /.در صورت نیاز فقهیات و مستندات اعلام بفرمایید تا تقدیم کنم

سلام خیر . فقط می توانید با این درخواست ایشان مخالفت کنید .

گرفتن حق طلاق منوط به توافق شوهر هست . رابطه ازپشت ارتباطی به گرفتن حق حضانت ندارد

مخاطب گرامی طبق قاعده لاحرج و لاضرر و در راستای رعایت حق قسم زوجه و جلوگیری از صدمات جسمی و روحی ناشی از چنین اعمالی اگر زوجه بتواند ثابت کند که در این خصوص در عسر و حرج است و تمایل به آن ندارد دادگاه این رفتار را از مصادیق سوء رفتار تلقی و از موجبات طلاق به دلیل عسر و حرج در فرض اثبات خواهد بود. در این موارد دادگاه زوجه را به جهت اثبات صدمات جسمی و معاینه به پزشکی قانونی معرفی خواهد کرد.

این مورد جزو موارد طلاق نمیباشد ولی میتواند باعث عسر و حرج شود

با سلام ووقت بخیر
این مورد جزموارد طلاق از طرف زوجه نمی باشد و ارتباطی به حضانت فرزند هم ندارد پدرولایت قهری دارد و حضانت حق و تکلیف والدین می باشد حضانت تاپایان ۷ سال دخترو پسر با مادرمی باشند و حضانت دختر ۷تا ۹ و حضانت پسر ۷تا ۱۵ با پدر می باشد و بعدازآن تصمیم با فرزندان است و از قید حضانت خارج میشوند.