میشود در دیوان آن را نقض کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۱ #30149395

باسلام بنده در شرکتی از سال ۹۷ تا ۹۸ با حقوق روزانه ۹۳۸۱۳ مشغول بکار بودم و مبلغ حقوق را با هم توافق کردیم و لیست بیمه هم بر مبنای ان پرداخت میشد ولی کارفرما در قرارداد مبلغ حقوق را طبق حقوق اداره کار نوشتند در حالی که من سفید امضا نمودم حال مراجع کار بر مبنای حقوق شورای عالی کار ان را محاسبه نمودند
۲. میشود به جرم سواستفاده سفید امضا از کارفرما شکایت کنم با توجه به اینکه حکم مراجع کار قطعی شده

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله موضوع قابل شکایت در دیوان خواهد بود

سلام اثبات این امر با توجه به مرور زمان سخت است اما چنانچه مبلغ پرداختی به شما کمتر از مبلغ قانون کار بوده است قابلیت پیگیری را دارد برای شکایت در دیوان هم حداکثر سه ماه از تاریخ ابلاغ رای فرصت اعتراض داشته اید

دادگاه اداره کار با بررسی محتویات پرونده و جمیع جوانب موضوع ادعای شما را قبول نکرده اند لذا بنظر بنده نمی توانید

هیچ قراردادی نمی تواندحقوق کاروقانون کاررا زیر پا بزاردوباطل هستش

درود
اگر اختیار تکمیل نداشته اند می توانید