امکان درخواست ترک تعقیب توسط شاکی و مطالبه باقی حق‌الوکاله توسط وکیل

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۵ #30112989

با سلام و احترام، ما یک پرونده کیفری داشتیم به عنوان شاکی که بعد از ثبت شکایت ختم به خیر شد و متهم ادای حق کرد و ما قصد داریم ترک تعقیب بزنیم. وقت دادگاه مشخص شده و ما قصد داریم قبل از رسیدن تاریخ دادگاه ترک تعقیب را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنیم. به وکیل گفتیم این کار را انجام بده، به صورت کلامی گفت انجام میدم ولی عملا هیچ کاری انجام نمیده. چندین بار هم بهش تذکر دادیم ولی اقدامی نمی‌کنه. قرارداد الکترونیکی که با وکیل نوشتیم به این صورت هست :(در شرایط قرارداد ذکر شده)
"حق الوکاله عبارتست از ... میلیون تومان که ... میلیون آن مربوط به مرحله تحقیقات و در صورت حصول سازش قبل از مرحله رسیدگی در دادگاه دریافت می‌گردد و مبلغ باقی مانده در صورت عدم سازش و منتهی شدن پرونده به صدور رای از مرجع محترم کیفری دریافت می‌گردد."
ما قسمت اول مبلغ را پرداخت کردیم و گویا اگر ترک تعقیب بزنیم رای از طرف دادگاه صادر نمی‌شه و ایشون نمی‌تونه قسمت دوم حق‌الوکاله را دریافت کنه، برای همین به خواسته ما ترتیب اثر نمیده. آیا به نظر شما ما خودمون درخواست ترک تعقیب را ثبت کنیم؟ ایشون بعدا می‌تونه ادعای مبلغ کنه؟ (البته مبلغ قابلی هم نیست، ما حاضریم پرداخت کنیم ولی مشکل اینجاست که وکیل کارش را انجام نمیده).

مشاوره حقوقی قرارداد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله خودتان هم می توانید درخواست ترک تعقیب را ثبت کنید.

سلام وقت بخیر
نسبت به ترک تعقیب خودتون میتونید ازدفتر خدمات قضایی اقدام کنید بابت الباقی حق الوکاله باید قرارداد وکالت بررسی شود و توافق شما و وکیلتون

سلام
طبق ماده ۷۹ قانون آیین دادرسی کیفری قرار ترک تعقیب باید قبل از صدور کیفرخواست باشد .....فرمودید تاریخ جلسه دادگاه مشخص شده یعنی کیفر خواست صادر شده بنابراین امکان درخواست ترک تعقیب طبق قانون وجود ندارد .

با سلام
بله خودتون شخصا میتونید لایحه ترک تعقیب رو به دادگاه ارسال کنید و برای حق الوکاله هم باید قرارداد شما مطالعه بشه.

سلام شخصا از طریق دفاتر الکترونیک قضایی نسبت به ترک تعقیب اقدام کنید و چون پرونده به سازش رسیده است طبق توافق حق الوکاله به ایشان تعلق نخواهد گرفت

با سلام
بله خود می توانید اصالتا نسبت به ترک تعقیب لایحه ارسال نمایید. اظهارنظر راجع به امکان مطالبه مابقی مبلغ حق الوکاله، پس از بررسی قرارداد وکالت میسر می باشد.

بله خودتان میتوانید لایحه ارسال نمایید.