آیا با توجه به عدم پرداخت مهریه ، زنم میتواند به صورت یکطرفه از دادگاه تقاضای طلاق کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۰ #30111143

درصورتی که مهریه همسرم پرداخت نکنم.ودر حساب هایی که به نام اینجانب هست هم پولی موجود نباشد.وطبق قانون جدید که رییس قوه قضاییه ابلاغ فرمودند که زندانی های محکوم به مهریه که توان پرداخت ندارند آزاد شوند،قاضی زندانی هم برای اینجانب نبرد وفقط حساب های بنده را توقیف کند. آیا با توجه به عدم پرداخت مهریه ، زنم میتواند به صورت یکطرفه از دادگاه تقاضای طلاق کند؟(حق طلاق در سندازدواج به عهده زوج هست)

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر همسر شما به دلیل عدم پرداخت مهریه نمی تواند طلاق بگیرد حق طلاق با زوج است مگر اینکه در شرط ضمن عقد همسرتان حق طلاق را گرفته باشد. آن هم در دفتر خانه اسناد رسمی وکالت در طلاق را اخذ کرده باشد.

خیر برای طلاق باید یکی از شروط ضمن عقد را داشته باشند و به دلیل عدم پرداخت مهریه نمیتوانند طلاق بگیرند.