حکم تخلیه از جانب موجر دریافت میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #30069772

باسلام
بنده از هفت سال پیش تا هم اکنون در یک واحد اپارتمانی سکونت دارم در ماه های اخیر به دلیل مشکلات مالی قادر به پرداخت اجاره نبودم الان هم سه ماه از قرار دادم گذشته با توجه تواین ایام کرونا خونه پیدا نکردم موجربنده خدا تهدید کرده اگر تخلیه نکنم با حکم تخلیه بیرونم میکنه خیلی هم منو تهت فشار گذاشته دستور داده اب منزل قطع کردن یک ماه اب ندارم هر روز ادم های ناشناس حضوری و تلفنی اقدام به تهدید جانی خودم همسرم میکنن حتی در محل کارم اقایان ناشناس به هدف توهین و درگیری فزیکی حضور پیدا میکنن و خیلی مسائل دیگری که متاسفانه از این مالک بر سر خانوادم نازل شده لطفا بگید چکار کنم سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : افعال و اقدامات موجر حسب الحالی که فزرمودید غیر قانونی و جرم است لذا در صورت تکرار حتما پلیس ۱۱۰ را در جریان بگذارید و اما برای مرتفع شدن مشکل جنابعالی دو راه پیشنعهاد این بنده حقیر است
۱) موجر را تشویق کنید که از شما شکایت کند و تخلیه ملک را بخواهد ، در این حالت دادگاه با اوصاف لاحوالی که فزمودید مهلت بیشتر از سه ماه و حداکثر ۶ ماه استمهال میپذیرد و در این مدت منزلی برای جابجایی مطیتوانید پیذا کنید ..
۲)با توجه به دستورالعمل ریاست جمهوری و ریاست بانک مرکزی در چنین احوالی میتوانید با همین عنوان( اجاره معوقه )تقاضای وام کنید .در این حالت وام پذیرفته و مبلغ معوقه بحساب موجر واریز و برای شما اقساط میشود بنحویکه اقساط آن یقینا در توان شما برای پرداخت خواهد بود .
لذا در نهایت هر گونه اقدامی از جانب مالک که خارج از دستور قضایی باشد حرم و بشدت برخورد کنید ایشان حق تعرض به خانواده محترم شما را ندارد .
از لطایف کلام : اذیت و آزار شخص معسر و اصرار بر آن برای مطالبه اجاره در اسلام حرام است نباید هیچگونه مزاحمتی برای شما لیجاد شود الا بحکم قانون و مراتب قانونی .. خداوند متعال انشاءالله کمکتان خواهد کرد