چک برگشت خورده سال ۹۵ رو میشه شکایت حقوقی کنم و بگیرم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۲۲ #30064931

یک چک ۶ میلیون تومانی سال ۹۵ از شخصی بابت فروش سمند گرفتم که وقت وصولش تو حساب پول نبود و برگشت زدم متاسفانه چک رو گم کرده بودم و نتونستم اقدامی کنم الان چک و هم صاحب چک رو پیدا کردم الان میتونم روی چک اقدام کنم و شکایت کنم و پولمو بروز بگیرم ۱یا چون ۷ سال گذشته دیگه نمیشه کاری کرد؟

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان مطالبه وجه چک رو خواهید داشت البته به عنوان سند عادی چراکه ماده ۳۱۸ قانون تجارت بیان می کنه که مشمول مرور زمان شده.
این مرور زمان در اینجا به معنی عدم استحقاق شما نسبت به مبلغ آن نیست بلکه دیگه عنوان سند تجاری نداره و از مزایای اون بهره مند نمیشه. البته اگر رسما اقرار به دین کرده باشه ،موعد ۵ سال از زمان اقرار خواهد بود.

بله از طریق حقوقی امکان مطالبه وجه چک را خواهید داشت و مشمول مرور زمان نخواهد شد.

سلام،وقت بخیر
بله امکان این امر وجود دارد.
اگر چک از صادر کننده به شما منتقل شده باشه (نه از طریق دستهای بعدی)، میتوان صرفا از صادر کننده درخواست مطالبه وجه چک را نمود.

سلام امکان طرح دعوی مطالبه وجه دارید

وقت بخیر، بله امکان مطالبه دارید.

سلام
بله، شما میتوانید وجه چک را از صادرکننده مطالبه کنید به اضافه خسارت تاخیر تادیه.

به نظر قابل مطالبه می باشد .لیکن در این خصوص طی پیام یا از طریقی دیگر اقرار بگیرید