گفتن باید ثابت کنم که ایرانی الاصل هست؛ چطور میتونم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۶ #30055096

سلام وقتتون بخیر من اتباع خارجه مادر ایرانی هستم.میخوام از طریق ماده واحده تابعیت شناسنامه بگیرم.مادرم سال ۹۴ شناسنامه گرفته.تشکر از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شناسنامه مادرتان را ارایه دهید

سلام شما میتوانید به شناسنامه مادرتان استناد نمایید موفق باشید

درود
مادرتان وقتی شناسنامه ایرانی دارد می توانید به آن استناد کنید.

سلام
احراز هویت افراد ایرانی شناسنامه،کارت ملی بیانگر همین دلیل است که شخص هویت ایرانی دارد

درود
به شناسنامه ی ایرانی مادرتان استناد نمایید .

بااستناد به شناسنامه مادرتان می توانید ایرانی الاصل بودن خود را ثابت کنید.

ارائه شناسنامه مادرتان گویای ایرانی الاصل بودن شما است.