باز هم امکان توقیف خودرو توسط همسر قبلی ام بعد فوت پدرم وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۶ #30034079

پدرم دچار بیماریست پرونده مفتوح مهریه دارم خودرو پدرم با توجه به احتمال فوت ایشان قابل توقیف می باشد . من تنها فرزند خانواده هستم اگر فقط برگ سبز خودرو به نام خانم جدید بنده شود و سند سفید به نام پدرم باقی بماند باز هم امکان توقیف خودرو توسط همسر قبلی ام بعد فوت پدرم وجود دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله همسرتان می تواند سهم الارث شما را به عنوان مهریه توقیف کند

با درود
شما چند همسر دارید ‌‌؟
دوم این که، تا پدر شما در قید حیات است اموالش بخاطر مهریه زوجه شما توقیف نمی‌گردد.
سوم این که، پس از فوت ایشان انداره سهم الارث زوج، زوجه می‌تواند اموال را توقیف نماید.
سوال را به خوبی مطرح نفرموده اید.

بله
سهم شما قابل توقیف است

با سلام با استعلامی که می شود از راهو. چون پلاک بنام شخص دیگری شده لذا توقیف منتفی است

خیر . در صورت انتقال برگ سبز میتوانید ادعای فروش و تعلق خودرو به دیگری را ثابت کرده و موضوع توقیف را منتفی نمایید .

درود
بله سهم الارث شما قابل توقیف است.

با سلام شما باید انحصار وراثت کرده باشید تا اموال مورد نقل انتقال قرار گیرد