آیا زوجه میتواند هم نفقه بگیرد هم مهریه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۹۴ #30029157

سلام خسته نباشید
من دوساله که عقد کردم هنوز زیر یه سقف نرفته ایم کلا ۳ ماه با هم بودیم که فهمیدم اینا دنبال پولن.همسر من از حق حبس استفاده کرده داره نفقه میگیره ازم ماهی ۵۰۰ تومان.الانم مهریه گذاشتن اجراع ایا همسر من.هم میتونه نفقه از من بگیره؟ هم مهریه؟
منی که زندگی نکردم اخ چه نفقه ای؟ ایا ملک منو میتونه ازم بگیره؟
اگ میشه کمکم کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی نفقه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به محض وقوع عقد زن مستحق نفقه می باشد ومالک مهریه وقانونا می تواند هردو را مطالبه نماید

بله
همسر شما هم میتونه مهریه و هم نفقه بگیره
اگر میخوای سایر اموال شما را توقیف نکنه بطریق قانونی انتقال بده

بله می تواند هم مهریه و هم نفقه را مطالبه کند

بله زوجه به محض انعقاد عقد نکاح مالک مهریه میگردد البته در صورتی ک باکره باشد نصف مهریه به او تعلق میگیرد و در خصوص نفقه با توجه به اینکه از حق حبس خود استفاده کرده مستحق نفقه است .

نفقه و مهریه دو مقوله ای هستند جدا که متعلق حق زوجه است اگر شما عقد کردید ولیکن ازدواج نکرده اید نصف مهریه به خانمتون تعلق می گیره واز بابت وصلت صورت گرفته نفقه زوجه بعهده زوج بوده که باید پرداخت شود واما در خصوص ملکتون اگر تنهاملک شما باشدجزئ مستثنیات دین است.

سلام به محض وقوع عقد دایم نفقه بر عهده مرد قرار میگیرد.وهمینطور مهریه . فقط مشخص نکرده اید که مهریه آیا ملک بوده است.چنانچه همین ملکی که صحبتش را کردید مهریه باشد که به محض عقد مالک آن میشود.ولی چنانچه سکه طلا بوده یا وجه نقد باشد . نمی‌تواند ملک شما را بگیرید . چون ملک از مستثنیات دین است با توجه به موقعیت اجتماعی شما دادگاه می‌تواند در این مورد هم تصمیم گیری کند

وقت بخیر .چون زوجه از حق حبس استفاده کرده بله مستحق دریافت نفقه و با درخواست مطالبه مهریه از طرف زوجه هم
اگر دوشیزه باشد نصف مهر
و با عقد نکاح زوجه حق دریافت نفقه و مهریه را میگیرد
برای خانه اگر جزو مستثنیات دین شما باشد توقیف نمیشود