ایشان پس از یکسال از طلاق خود ادعای جهیزیه کرده و پرونده ارسال شده به اجرای احکام، میتواند چنین ادعایی کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۷ #29890509

با سلام،
یکسال پیش مهریه همسرم را پرداخته و اقرار دریافت با این عناوین "کل حق و حقوق اعم از مهریه و اجرت مثل و نفقه و کلیه حقوق مالی و غیر مالی" را از همسر سابقم دریافت کردم، را از همسر سابقم گرفته ام در محضر و به همسر سابقم وکالت طلاق دادم، و ایشان اقدام به دریافت رای طلاق از دادگاه نمود که در رای دادگاه به دلیل اینکه بنده وکالت داده بودم و حضور نداشتم و اطلاعی از رای نداشتم نوشته شده استرداد جهیزیه پس از طلاق، حال ایشان پس از یکسال از طلاق خود با استناد به حکم طلاق ادعای دریافت جهیزیه کرده و پرونده ارسال شده به اجرای احکام شعبه، حال آیا با آن سند اقرار که از ایشان دریافت کرده اهم می تواند همچین ادعای بکند و همچنین پس از گذشت یکسال از طلاق و عدم حضور بنده برای رای و اینکه اقدام به سند سازی در خصوص فاکتورها نموده و یا اینکه بنده سیاه های را امضا نکرده ام و حدود ۱۲ سال از ازدواج اولیه گذشته و بنده به استناد فاکتورهای موجود تا بحال چندین بار لوازم منزل را عوض کرده ام می تواند اینکار را بکند لطفا راهنمایی بکنید بنده در این مرحله با توجه به توضیحات داده شده چه کاری باید انجام دهم.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در حکم طلاق به استرداد جهیزیه پس از طلاق اشاره شده است لذا ایشان می تواند جهیزیه خود را مطالبه نماید

درود
از آنجایی که در حکم دادگاه استرداد موکول به بعد طلاق شده است می توانند مسترد نمایند.

بله چنانچه در رای طلاق نیز آمده باشد زوجه میتواند اجرای آن را بخواهد

سلام
با توجه به اینکه در خصوص جهیزیه در حکم طلاق تعیین تکلیف شده است بله ایشان در این خصوص می تواند تقاضای صدور اجرای حکم نمایند.

با توجه به درج متنی که در حکم استرداد جهیزیه را به بعد از طلاق موکول کرده است، چنین حقی برای ایشان محفوظ است.،چون در تقریر نامه ایشان، اسمی از جهیزیه برده نشده است.