وقتی این دختر عقد محضری شد،مادرش میتواند بخاطر قطع کردن نفقه دختر، مرا تهدید کند که اگر پرداخت نکنی؛ میروم شکایت میکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۲ #29854895

سلام
نفقه دخترم که حضانتش را به زن اولم دادم را حدود ده سال پرداخت کردم، آیا وقتی این دختر عقد محضری شد،مادرش میتواند بخاطر قطع کردن نفقه دختر از طرف من مرا تهدید کند که اگر پرداخت نکنی میروم دادگاه شکایت میکنم نفقه ش هم بیشتر شود؟؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ، پدر تا زمان ازدواج فرزند دختر، مسئول پرداخت نفقه است و بعد از ازدواج فرزند دختر نفقه به عهده همسر وی است .

بعد از ازدواج نفقه دختر با همسر است نه شما

با سلام
نفقه بعد ازدواج از عهده پدر خارج می شود.

درود بر شما، خیر، نفقه دختر بعد از ازدواج با پدر نیست.

نفسه دختر شما با شوهرش می باشد

با سلام ، در صورتی که دخترتان عقد دایم کند نفقه به عهده ی همسرش بوده و شما تکلیفی نخواهید داشت، اما معوقات اگر وجود دارد باید پرداخت گردد؛

سلام خیر ارتباطی به شما ندارد موفق باشید