بنده باید چکار کنم سابقه ام پاک بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #29837755

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده در پرونده کیفری فروش مال غیر به حبس محکوم شدم و به زندان رفتم
پرونده را درخواست اعاده دادرسی کیفری کردم و در دیوان عالی کشور رای نقض شد و دادگاه هم عرض هم رای برائت برایم صادر کرد بعد از ۴ماه مراجعه کردم اداره اگاهی برای سوء پیشینه متوجه شدم که که سابقه فروش مال غیر پاک نشده، به اجرای احکام دادگاه اجرای حکم که مراجعه کردم گفتند که سابقه شما پاک نمیشه،ولی اگر برای جایی اداره ای چیزی نامه خواستی بیا تا برات توضیح بدیم،حالا بنده باید چکار کنم سابقه ام پاک بشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
از طریق اجرا احکام کیفری باید پیگیری کنید تا در سیستم سوء سابقه حذف شود.