آیا همین یک چهارم تا اخر سکه ها توقیف میماند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #29812016

همسرم مهریه خود را از طریق ثبت اجاره گذاشته و یک چهارم حقوق بنده به میزان یک میلیون تومان توقیف شده مهریه ایشان ۱۳۶۴ سکه بوده
آیا همین یک چهارم تا اخر سکه ها توقیف میماند یا میتوانم به دادگاه مراجعه و سکه بدهم توقیف یک چهارم زندگی ما را با توجه به مستاجر بودن و دو فرزند فلج کرده آیا اعسار برای یک چهارم پذیرفته میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نر یک چهارم تا زمان پرداخت کل مهریه توقیف می ماند

شما می توانید درخواست اعسار کنید و در صورت صدور حکم اعسار درخواست تعدیل مهریه نمایید تا با توجه به میزان درامدی شما ،میزان مهریه پرداختی در هر سر رسید قسط معین شود.

سلام
یک چهارم کماکان به قوت خود باقی خواهد مانداما در صورت عدم استطاعت مالی در پرداخت می توانید درخواست اعسار نمایید

سلام، نه خیر یک چهارم به قوت خودش باقی است شک نکنید و اگر مالی هم در آینده از شما بدست بیاد حتما به نفع طلبکار توقیف خواهد شد