این سوگند دروغ محسوب میشه و میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۱ #29811884

سلام و عرض ادب و احترام
از شخصی یه سفته ای داشتم ۵۰۰ میلیون با امضا و اثر انگشت خودش گمش کردم بدون سفته طرخ دعوی کردم انکار کرد سند نداشتم
شاهد هم نداشتم
اماره ای هم نبود
رسیدیم به سوگند قسم خورد که ۵۰۰ میلیون سفته به من نداده و حکم به برائتش صادر شد .
حالا بعد از سه سال اون سفته رو پیدا کردم و به اجرا گذاشتم
انکار کرد کارشناسی امضا و اثر انگشتش رو تشخیص داد و محکوم شد به پرداخت ۵۰۰ میلیون
صورتجلسه ایشون رو دارم که به ولله بلله تلله قسم خوردن
آیا میتونم ازش شکایت کنم مجازاتش چقدره؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوگند دروغ در دادگاه جرم است لذا می توانید شکایت کنید

باسلام
سوگند دروغ در محاکم قضایی جرم و قابل مجازات است بین شش ماه تا دوسال حبس تعزیری.

با سلام..
جنابعالی می توانید از نانبرده به اتهام اتیان سوگند دروغ و کذب شکایت کیفری مطرح نمانید..
مجازات آن در ماده ۶۴۹ قانون مجازات اسلامی پیش بینی شده و بین شش ماه تا دوسال حبس تعیین و مقرر گردیده است..
موفق باشید..

با سلام
به استناد ماده ۶۴۹ تعزیرات به شش ماه تا دوسال حبس محکوم میشود

درود بر شما، بله سوگند کذب جرم بوده و طبق ماده‌ی ۶۴۹ قانون مجازات اسلامی مجازاتی بین ۶ ماه تا ۲ سال حبس در پی خواهد داشت.

باسلام میتوانید علیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید‌.

باسلام
سوگند دروغ جرم است و میتوانید شکایتی بر این مبنی مطرح نمایید