چطور ثابت کنم که در منزل مشترک من همه خرجها را دادم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۵ #29799516

سلام
زوجه شکایت عدم پرداخت نفقه قبل را داده که یکسال عقد و ۴ سال زندگی مشترک داشتیم من از زندگی مشترک اجاره نامه ها و شارژ ساختمان و قبوض برق و آب و هزینه های مربوط به مجلس عروسی را فقط دارم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در موضوع نفقه نمیتوان فقط به این موارد اکتفا کرد، شما بخشی از نفقه که حق مسکن باشد را تامین کرده اید،چنانچه مدارکی دال بر تهیه مایحتاج شخصی زوجه و یا واریز مبالغی به حساب ایشان دارید به دادگاه ارائه دهید

هزینه های ملک مشترک ارتباطی به موضوع نفقه ندارد

با سلام به اشتباه پی ببرید مخارج زندگی ربطی به نفقه ندارد نفقه مخارج گذاران امور زوجه از باب مثال مثلا لوازم ارایش یا لباس یا ...در حد موقعیت اجتماعی زوجه است . سعی به سازش کنید

زوجه باید ابتدائا برای اثبات ادعای خود مبنی بر عدم پرداخت نفقه مستندات و مدارک و شهودی ارائه دهد و در اینصورت در مقام دفاع میتوانید فیش های واریزی ب حساب ایشان بعنوان نفقه و تمامی پرداختی های زندگی جهت ایجاد رفاه زندگی مشترک خود را ارائه دهید در زندگی مشترک زوج بهرحال موظف ب پرداخت نفقه هست

سلام مخارج اداره زندگی ارتباطی با نفقه ی زوجه ندارد و اگر فیش واریزی به حساب ایشان نداشته باشید بنظر قابل بررسی نباشد

باسلام در دفاعیه خود نسبت به ارائه مدارک خود ودرصورت که شهود داشته باشید نسبت به معرفی به دادگاه اقدام نمایید