آیا از طریق پلیس فتا پیگیر بشم به حقم میرسم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۲ #29784868

یکسال پیش از طریق دنیای مجازی با کسی آشنا شدم نگو طرف تو دنیای مجازی مشغول اغفال که خود را مجرد دارای مشاور املاک و... معرفی کرد قول ازدواج دادن بعدا یک نفر خانمم به عنوان خواهرش به بنده اس مس دادن که برادرش راست میگوید مشاور املاک داره مجرده تا اینکه دوستی ما ادامە داشت عکس و فیلم برای هم رد و بدل کردیم هر روز با بهانەای پول ازم خواست منم مقداری فرستادم دیگە از ترس فیلم و عکس هرچی میخواست براش می فرستادم ازم ۹۰میلیون تومان پول گرفتن بعدا مشخص شد که نقشه از پیش تعین شده طرف زن و بچه داره حالا زیر همچی زدە آدرس دقیقی ازش ندارم تنها کد ملی شماره اون زن و شمارهای خودش و شماره پدرش پیدا کردم آیا از کلاهبرداری میره خونه، اخاذی و میتونم ازش شکایت بکنم یا از طریق پلیس فتا پیگیر بشم آیا به مالم میرسم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این جرم از مصادیق جرم کلاهبرداری می باشد که با شکایت شما در این صورت موضوع در دادسرا برای انجام تحقیقات لازم به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

موضوع جرم از مصادیق جرم کلاهبرداری می باشد که با شکایت ا طرف شما در این صورت موضوع در دادسرا برای انجام تحقیقات لازم به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

باید به اتهام کلاهبرداری شکایت نمایید . با بیان توضیحات قطعا دادسرا تحقیقات پیرامون موضوع را به پلیس فتا محول خواهد کرد .

سلام امکان شکایت وجود داره ، میدونید به شماره حسابهایی که پول واریز کردین هم استناد کنید تا آدرس و مشخصات دقیق تر توسط دادگاه از بانک استعلام بشه