فروشنده مالک نبوده، ماشین را طبق قانون به نمایشگاه تحویل دادم، چطور میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #29723558

ماشینی را با عنوان اجاره به شرط تملیک از شخصی خریدم ولی بعد از پاس کردن ۲ تا از چک ام متوجه شدم که فروشنده مالک خودرو نبوده و به صورت اقساطی از نمایشگاه خریده و ۵۰ ت بدهکار نمایشگاه هست.. ماشینو به طبق قانون به نمایشگاه تحویل دادم چون فروشنده اجازه ی فروش به غیر را نداشته... من ۱۸ ت پول و ۷ م خرج ماشین کردم... چطور میتونم شکایت کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا باید مدارک و اوراقی که در اختیار دارید مورد بررس قرار گیرد. در صورتیکه ادله ی کافی در اختیار داشته باشید میتوانید تحت عنوان فروش مال غیر اقدام به طرح شکایت نمایید.

بعنوان فروش مال غیر و کلاهبرداری از ایشان شکایت نمایید . مدارکتان بایستی بررسی شود .