چگونه میتوانم این تعهد را از دادسرا پس بگیرم و دیگر این تعهد متوجه بنده نباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۷ #29652933

باسلام
احتراما بنده مدیر یک ساختمان ۸۰ واحدی بودم. سه فقره چک شخص ثالثی نزد هیئت مدیره ساختمان بود که مفقود گردید. از طرف هیئت مدیره بنده جهت مسدود کردن چکها اقدام کردم. بنابراین تعهد محضری بنده در دادسرا ثبت شده که عنوان داشته اگر چکها روزی در آینده پیدا شود و مورد استفاده قرار گیرد بنده میبایست خسارات وارده را جبران نمایم. حال هیئت مدیره تغییر یافته و بنده نیز دیگر مدیر عامل نیستم. چگونه میتوانم این تعهد را از دادسرا پس بگیرم و دیگر این تعهد متوجه بنده نباشد؟؟ آیا باید مدیر جدید جایگزین گردد؟؟ اگر هیئت مدیره جدید همکاری نکند بنده باید چکار کنم؟؟
باسپاس

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما به عنوان هیئت مدیره تعهد داده اید با اتمام سمت شما تعهد موضوعیت ندارد اما اگر تعهد شخصی و بدون توجه به سمت داده اید شخصا مسئولیت دارید.

سلام.
هرچند شما به عنوان مدیر عامل تعهد داده اید ولی باتوجه به صورتجلسه تنظیمی و اعلام مفقودی چکها به فرض سو استفاده امکان استناد به صورتجلسه ی مفقودی چک و جلوگیری از سو استفاده وجود دارد.

قابل پس گرفتن نیست امکان ندارد