آیا شخص توهین کننده بابت ضبط صدایش در حین فحاشی میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۸ #29607676

باسلام
درصورتی که شخصی صدای کسی را ضبط کند که در حال فحاشی و توهین به اوست و این صدای ضبط شده را در دادگاه ارائه کند

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. صدای ضبط شده میتواند بعنوان اماره باشد نه ادعا

ضبط کردن صدا که دلیل نیست ولی برای قاضی می تواند اماره باشد برای رسیدن نتیجه

با سلام
این صدای ضبط شده ( که به تنهایی دلیل موجهی نخواهد بود ) صرفا جهت استفاده در دادگاه استفاده شود خیر مانعی نخواهد داشت اما اگر در خارج از دادگاه یا در فضای مجازی پخش شود برای پخش کننده مجازات خواهد داشت

خیر . چون فایل صوتی برای اثبات ادعا مطرح میشود امکان پیگرد متقابل وجود ندارد .

با سلام
اگر صرفا دلیل و مدرکش همین فایل صوتی باشد، خیر کاری از پیش نمی برد. اما صدای ضبط شده در کنار سایر ادله و مدارک و شواهد می تواند به علم قاضی نسبت به موضوع کمک کند...