میخوام به طور قانونی به اسم خودم و برادرم کنم که بعد از پدر کسی از دست ما بیرون نیاره، بهترین راه چی هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۹ #29491232

زمین کشاورزی در حال حاضر ملک پدرم هست که با هبه نامه پدر تونسته از منابع طبیعی بیرون بیاورد.عده ای هستند میگویند پدر شما به زور ملک به دست گرفت و چراه گاه اجدادی ما بوده ۲۷ ساله که پدرم کشاورزی مکند الان بنام من و برادر میخواد واگذار کند، عده ای در حضور پدرم جرعت نزدیک شدن ندارند و منتظر هستند بعد از پدر از ما مطالبه کنند در صورتی که ما سند پدربزگ داریم و الان میخوام به طور قانونی به اسم خودم و برادرم کنم که بعد از پدر کسی از دست ما بیرون نیاره. بهترین راه چی هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت داشتن سند انتقال سند بنام شما گردد یا در غیر اینصورت از طریق مبایعه نامه در حضور شهود اقدام نمایید
البته اگر ملک مورد خاصی داشته باشد و اسنادی دست مدعیان باشد بعد پدر نیز میتوانند بر علیه شما اقدام نمایند