اگر زوجه اجراییه بگیرد، آیا بنده میتوانم تا جلسه رسیدگی دادخواست تعدیل پیش قسط را پرداخت نکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۷ #29470977

سلام وقت بخیر.بنده با پذیرش اعسار از مهریه در دادگاه بدوی با قیمت ۱۱ میلیونی سکه محکوم به پرداخت ۳ عدد پیش قسط و هر ۱۲ ماه یک سکه شدم که در ادامه بعد از اعتراض بنده دادگاه تجدید نظر با قیمت روز سکه ۱۶ میلیونی حکم قطعی رای بدوی را صادر کرده است و حتی علیرغم افزایش قیمت شدید سکه در فاصله رای بدوی تا رای تجدید نظر،متاسفانه هیچ تغییری در پیش قسط و اقساط اعمال نشده است.بنده سریعا دادخواست تعدیل پیش قسط و اقساط را ارائه نمودم که بعد از ثبت شدن دادخواست، متاسفانه وقت رسیدگی برای دو ماه دیگر تعیین شده است که خیلی دیر است.حال اگر زوجه اجراییه بگیرد آیا بنده میتوانم تا دو ماه آینده که جلسه رسیدگی دادخواست تعدیل است، پیش قسط را پرداخت نکنم؟چون با توجه به گرانی بیش از حد سکه (از زمان صدور رای بدوی تا رای قطعی تجدید نظر و تاکنون که اجراییه صادر نشده)، بنده توان پرداخت ۳ عدد پیش قسط را واقعا ندارم و نهایتا بتونم ۲ عدد سکه تهیه کنم.خواستم بدونم واقعا راهی وجود داره که مثلا بتونم دو عدد سکه بدم چون واقعا در توانم نیست.خواهشا یه راهنمایی کنید که در حال حاضر باید کجا مراجعه کنم یا با چه مقامی صحبت کنم؟ چون دو ماه دیگه که موعد رسیدگی به دادخواست تعدیل است،خیلی دیره و زوجه صد در صد تا اون موقع تقاضای صدور اجراییه میکنه.خواهشا راهنمایی کنید که چی کنم و به کجا مراجعه کنم.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما موظف به پرداخت پیش‌پرداخت تعیینی دادگاه هستید.در غیر این صورت می‌توانند حکم جلب شما را بگیرند، حتی اگر زوجه اقدامی نکند دادگاه مکلف به رسیدگی به تعدیل خواهد بود

با توجه به صدور اجراییه شما باید پرداخت را انجام دهید و در صورت اثبات تعدیل شما بر مبنای آن اقدام خواهد شد

سلام .با توجه ب اینکه تقسیط ۳ سکه بعنوان پیش پرداخت تعیین شده در صورت ابلاغ اجراییه موظف ب پرداخت ۳ سکه هستید

سلام
پاسخ شما منفی است. تقدیم تقاضای تعدیل اقساط مهریه، اجرای حکم را متوقف نخواهد کرد. بنابراین مکلف به پرداخت پیش قسط و اقساط خود خواهید بود.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، خیر شما مکلف به پرداخت پیش‌پرداخت تعیینی دادگاه هستید وگرنه میتونن شما رو جلب کنند ، در هر حال اگه زوجه اقدامی نکنه دادگاه مکلف به رسیدگی به تعدیل خواهد بود