میگوید باید پولها را پس بدی هیچ مستنداتی هم به جز کپی چکها وجود نداره، مرتب تهدید میکنه آیا میتونه شکایت بکنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۸ #29469331

سلام دوست بنده دو فقره چک تضمینی در وجه خودم به مبلغ پنجاه میلیون تومان گرفت و به بنده داد به بنده بدهکار بود حالا میگه من با کپی چکها که دارم میرم و ازت شکایت میکنم و باید پولها را پس بدی هیچ مستنداتی هم به جز کپی چکها وجود نداره و رسیدی هم بابت چکها ندادم مرتب تهدید میکنه ایا میتونه شکایت بکنه؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه با ادله ی موجود اثبات شود چک ها از بابت تضمین بوده است امکان مطالبه ی وجه آنها وجود ندارد.

اگه چکها دست شماست برین وجه بگیرین
اگه شکایت کنه میتونین ثابت کنین ک بهتون بدهی داشتن و محق نیستن

سلام
اگر چک ها تضمینی بودند دیگر قابل وصول به عنوان بدهی نیستند و باید مسترد شوند.

باسلام. به عنوان مطالبه وجه می توانند اقدام کنند. کپی فقط اماره محسوب می شود و بستگی به نظر قاضی دارد که کپی چک را بپذیرد یا نه.