پس گرفتن هدایا و پول داده شده، از طریق قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۶ #29414917

سلام خسته نباشید
من حدود پنج ماهه نامزد کردم حالا تقریبا یک ماه بهم خورده من کل کادوا وسایلی رو که برام گرفته بودن و پس دادم، بعد من و نامزدم تو دوران نامزدی با هم بحثمون شد اونم عصبانی شد و گوشیشو زد به دیوار منم گفتم ناراحت نشو برات میخرم بعد برا تولدش پول واریز کردم حسابش که گوشی بگیره یه بارم پول قرض بهش دادم یبارم خودم براش پول واریز کردم بعد قرار بود اونم برام جبران کنه برا تولدم طلا بگیره بجای اونا، ولی پولی و که قرض داده بودم و پس بده بعد دیگه جور نشد و نامزدیمون بهم خورد الان میگم پولمو پس بده میگه نمیدم میگه تو باعث شدی گوشیم بشکنه...ایا میتونم شکایت کنم که پولامو پس بگیرم؟
بعد چنتا حرف زشتم بهم زد تهدیدم کرد که ابروتو میبرم...تو بی شرفی، میگه تو میخوای خودتو بزور بمن بچسبونی گفتم من فقط پولمو میخوام وگرنه کاریت ندارم در صورتی که خودشو خواهرش هر روز زنگ میزن بیایم خواستگاری چون چنبار جواب رد دادم اشنا ییمونم سنتی بود اصلا همو نمیشناختیم الان بخاطر این حرفا و تهمتا میتونم برا اینام شکایت کنم؟
میشه لطفا کامل راهنماییم کنین چکار کنم که بتونم حقمو ازش بگیرم
نصف اون پولو از خواهرم قرض گرفتم از کارت اون براش انتقال دادم نصف دیگشم از کارت خودم، شاهدم خواهرمو شوهر خواهرم هستن برای تهدید و حرفای بدیم که بهم زده پیام داد و تو چت هست برا پولمم شات واریزی دارم، بهم گفت که قرض بده بعدا پسش میدم اینارو دارم فقط نمیدونم یکی میگه برای استرداد هدیه نامزدی شکایت کن یکیم میگه بگو قرض دادم حالا موندم کدوم نتیجه میده واقعا؟
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
اگر ذاتا اموال باشد که مصرف شدنی نباشد و از بین نرفته باشد قایل مطاابه است

مخاطب محترم می توانید ار طریق ارسال اظهار نامه مراتب را به طرف مقابل اعلام و مهلتی عرفی برای استرداد وجوه برای ایشان تعیین نمایید
البته پول از حساب هرشخصی واریز شده است همان شخص می تواند تقاضای استرداد مطرح کند
چنانچه پاسخی دریافت نکردید به استناد ماده ۲۶۵ قانون مدنی دادخواست استرداد وجه علیه او مطرح کنید.