برای نظامی ها؛ حکم اصلی مهریه رو تقسیم میکنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۸ #29355941

۱_برای نظامی ارتش مهریه رو قصد بندی کنن از حقوقش حقوق اصلی مال تهران رو یک چهارم میدن یا خالص دریافتی؟ شوهر من الکی امده وسیله و وام گرفته حقوقش رو کرده ۷۰۰ هزار یعنی این ۷۰۰ هزار رو تقسیم بر ۴ میکنن یک چهارمش رو میدن؟؟
من از اجرای احکام پرسیدم میگن از کل حقوقه خیلی ها میگن از خالص دریافتی؟
۲-من نامه پزشکی قانونی دارم نوشته خراشیدگی سمت چپ صورت چانه و گوشه خارجی چشم چپ صدمات فوق بر اثر جسم سخت است-
الان این خراشیدگی ها رو جدا جدا حساب میکنن؟ یا همه صورت رو یکی حساب میکنن؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده کیفری ربطی به پرونده حقوقی نداردوبستگی به ادراه شوهرتان دارد

درود بر شما، یک چهارم از خالص دریافتی شما کسر خواهد شد، در خصوص خراشیدگی ها نیز، هر آسیب جداگانه حساب می‌شود.

نه یک چهارم دریافتی
خراشیدگی جداجدا

درود
یک چهارم خالص دریافتی محاسبه می شود دیه هر آسیب جداگانه محاسبه خواهد شد.

خراشیدگی ها جدا جدا حساب می شود
یک چهارم خالص دریافتی را برای مهریه کسر می کنند