آیا میشه به رای دادگاه تجدیدنظر اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۵ #29344018

با سلام و خسته نباشید ۳ سال پیش یه وام از بانک گرفتم مقداری از اقساطشو دادم ولی به دلیل ورشکستگی نتونستم بقیشو بدم بانک هم شکایت کرد و من تقاضای اعسار دادم دادگاه بدوی اعسار رو قبول کرد اما بانک اعتراض کرد و رفت تجدید نظر حالا دادگاه تجدید نظر به نفع بانک رای داده و تو ابلاغی هم که اومده هیچ چیزی از مهلت اعتراض نزده میخاستم بدونم آیا میشه به رای دادگاه تجدیدنظر اعتراض کرد و تکلیفم چی هست . ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر
بله در صورتی که رای دادگاه بدوی و رای مرجع تجدید نظر قطعی باشد حق اعتراض از شما ساقط است و رای به مرحله اجرا خواهدرفت و با درخواست صدور اجراییه توسط خواهان دعوی اموال منقول و غیر منقول شما تا مبلغ بدهی توقیف خواهد شد اما چنانچه رای قطعی نباشد و در رای به حق اعتراض طرفین دعوی اشاره شده باشدحق اعتراض خواهید داشت که در صورت غیابی بودن بیست روز قابل واخواهی و در صورت حضوری بودن هم بیست روزه از زمان ابلاغ و که جمعا زمان چهل روز از تاریخ دریافت دادنامه صادره و ابلاغ از طریق سامانه ثبت ثنا و سیستم الکترونیکی قوه قضاییه حق ثبت اعتراض خواهید داشت وبا دلایل جدید از جمله استشهادیه تنظیم شده توسط مدعی دعوی اعسارکه قطعا باید به امضای چهار مرد عادل ،بالغ،مسلمان،که از بستگان سبب و نسب مدعی نیز نباشد،لیست اموال اثبات کننده عدم دارایی،استعلام از اداذیه راهور جهت اثبات عدم ثبت هر گونه خودرو بنام مدعی اعسار،استعلام از بانکهای دارای حساب مبنی بر نداشتن موجودی کافی مدعی اعسار که تمامی این موارد توسط مقام عالی رسیدگی کننده قابل استعلام و رسیدگی و در صورت اثبات با حضور شاهد در جلسه و مجددتعیین شده توسط قاضی محترم حکم به رد اعتراض تجدید نظر خواه و اثبات ادعای اعسار مدعی خواهد شد در غیر این صورت با رد دادخواست اعسار خواهان اعسارحکم جهت اجرا به واحد اجرای احکام مدنی واصل و به اجرا خواهد رسید.
موید و موفق باشید