توی استخدام نظامی از چه مواردی استعلام میگیرن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۱ #29335194

سلام. شنیدم که ۱۱ تاست. و اینکه پیام ها و مکالمه تلفنی چند وقت اخر رو بررسی میکنن؟ یکی میگه ۶ ماه و یکی میگه ۱ سال. ممنونم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوابق کیفری استعلام می شود در محل زندگی نیز از حسن سابقه و تقید به مسایل شرعی مثل نماز و پایبندی به نظام تحقیق می شود.

بستگی به نوع محلی که قرار است استخدام شوید دارد ولی معمولا سوء پیشینه موثر و سوابق تحصیلی و... استعلام می گردد و تحقیق محلی
خیلی بعید است که در مورد پیامک ها استعلام انجام شود.

سلام اصولا سوپیشنه فرد استعلام می شود نه پیام ها و مکالمات
محدود به زمان خاصی نیست

معمولا در تمام استخدام ها از اطلاعات.دادگستری استعلام میگیرن و مدت زمان مشخص نیست چقدر طول میکشد