شرایط فسخ شراکت کاری، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۵۱ #29272667

سلام
از سال ۹۳ با یکی از پسرخاله هام یک باب مغازه اجاره کردیم و به فروش لوازم یدکی خودرو مشغول شدیم که فروشگاهی که ما اجاره کردیم از قبل همین شغل داخل آن توسط افراد دیگری فعالیت داشت ولی به دلیل ورشکستگی ما کلیه اجناسو خریداری کردیم و به کار مشغول شدیم پس از چند ماه با پیشنهاد من اونیکه پسرخاله مان که قبلا داخل همین فروشگاه فعالیت میکرد را به جمع کاریمان آوردیم و ایشان به دلیل مشکلات مال توان اوردن سهم را نداشت و سهم دو نفره خود را با او به سه سهم تقسیم کردیم که متاسفانه بعد از یک سال این نفر سوم با یک ترفند کاملا هوشمندانه سهم دومی را برای خودش ایجاد کرد البته در ابتدا با نام برادرش ولی وقتی با ایشان البته بعد از ۸ ماه که از ایجاد سهم جدیدش گذشته بود درمیان گذاشتم گفت که کاملا بی اطلاع است و ما همچنان به خاطر بد اخلاقی ایشان و نکند کارمان از دست برود و به مشکل برخورد کنیم بیخیال مطرح کردنش شدیم. از تمام این جریانات که بگذریم الان بعد از سه سالونیم شراکت بنده به علت مهاجرت قصد خروج از شراکت را دارم و ایشان میفرماید نه میخرم نه کسی حق خرید دارد یا باید شخصی باشد که سهم هر سه نفرمان را بخرد یا ما نمیخریم و باید وایسی و ادامه بدی مهاجرت تو به خودت مربوط است و مشکل خودت میباشد، پس نرو وایسا و کار کن فعلا برای تو زود است اگر هم میخواهی بروی ما نمیتوانیم جور تو را بکشیم و سهمت راکت میماند نزد ما تا زمانی که بخواهیم همه را یک جا بفروشیم و اگر سرمایه اضافه شود به تو سهمی اضافه نمیشود، البته شراکت نامه یا هیچ دست خطی نداریم به جز اخرین انبار گردانی که ۱۰ روز پیش انجام دادیم و پای ان را هرسه نفر امضا کردیم و سرمایه کل را معرفی کردیم، ببخشی طولانی شد تکلیف بنده چیست البته اون دو شریک به یک جبهه با هم هستند و من هم سهمم را میخواهم و هم تقسیم بر چهار را قبول ندارم از اول سه نفره و سه سهم بوده و اینکه ایشان با رندی سهمی اضافه برای خودشان درست کردند را هم قبول ندارم،
باید چکار کنم واقعا داره به زندگی خانوادگیم و تمام هزینه ای که برای مهاجرتم با توجه به اینکه در کشور مقصد منزل هم اجاره کردم اسیب جبران ناپزیری میزنه،
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شراکت شما از نوع مدنی ست و هر زمان می توانید آن را فسخ کنید منتها باید برای شرکت خود و سهمی که در آن دارید دلایل و مدارک محکمه پسندی داشته باشید چنانچه دلایل دارید می توانید دادخواست فسخ شرکت مدنی با جلب نظر کارشناس جهت تعیین سهم الشرکه خود به طرفیت شرکا دیگر تقدیم دادگاه کنید.