چه جرمی برای متهم در نظر گرفته شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۳ #29265790

با سلام بنده______ و دخترم_________از دو نفر شکایت کردیم لطفا راهنمایی بفرمایید که مفهوم این نامه که برای من ابلاغ شده چیست و بلاخره شنود متهم پذیرفته شده یا نه چرا منع تعقیب زده؟ چرا اول شنود رو در نامه زیر پذیرفته و بعدا دوباره منع تعقیب زده
کدام جرم پذیرفته شده؟

شکات
۱- خانم ح
۲- خانم د

مشتکی عنهم :
۱- آقای م
۲- خانم ن

احتراما در خصوص اتهام . آقای م موضوع شکایت ۱. خانم ح ۲. خانم د دائر بر
۱- دسترسی غیر مجاز به داده های اینترنتی ۲- تهدید باستحضار حضرتعالی میرساند.، نظر به اعلام
شکایت شاکی و وصول شکواییه این مرجع پرونده را در مسیر تحقیق قرار داده و روند رونده را جهت کشف حقیقت ادامه داده است
و متوجه این مهم گردیده است که اولا : نامبرده شاکی دارای اختلاف خانوادگی با متهم اقای م دارد و اقای م با شاکی دارای علقه زوجیت می باشد ثانیا در پی اختلافات به وجود امده نامبرده متهم اقای م اقدام به تهدید مکرر شاکی نموده
است ثالثا اقدام به نصب بد افزار برای شنود و دسترسی غیر مجاز به داده های رایانه ای شاکی نموده است و اطلاعات ایشان را شنود
می کرده است که با عنایت به مدارک و ادله متهم نامبرده از به این شعبه تحقیق احضار و اقدام به تحقیقات شد که در این مرجع کلا
انکار نمود که پیامها را داده است و بد افزار بر روی دستگاه همسرش نصب کرده است لکن دلایلی که از طرف شاکی به پلیس فتا ارائه
- شده است بدون خدشه باقی مانده است و متهم دلیلی دال بر حفظ این مدارک و رد انها ارائه نداده است لذا با توجه به
۱- شکایت شاکی ۲-پیام های موجود در پرونده ۳- گزارش پلیس فتا ۴- شواهد و قرائن اتهام منتسب به متهم آقای م مسلم بوده و به
استناد ماده ۲ و ۱ از قانون جرایم رایانه ای و ماده ۶۶۹ از قانون مجازت اسلامی کتاب پنج مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۶۵ از قانون ایین
دادرسی کیفری قرار جلب به دادرسی صادر و اعلام میدارد دفتر محترم قرار صادره به نظر دادستان محترم برسد در صورت موافقت
از امار کسر و به دادگاه کیفری ۲ ارسال گردد. نیز در خصوص شکایت . خانم ح ۲-. خانم د
علیه خانم ن دائر بر تهدید و مزاحمت تلفنی و دسترسی غیر مجاز به داده های رایانه
ای و سرقت داده های رایانه ای و اقای م به اتهام مزاحمت تلفنی و سرقت داده رایانه ای با توجه به انکار شدید متهم و فقدان ادله کافی به استناد ماده ۲۶۵ از قانون ایین دادرسی کیفری و اصل برائت قرار منع تعقیب صادر و اعلام مینماید قرار
صادره به استناد ماده ۲۷۰ از قانون ایین دادرسی کیفری ظرف مهلت ۱۰ روز در دادگاه های کیفری اهواز قابل اعتراض می باشد .
دفتر محترم قرار صادره به نظر دادستان محترم برسد در صورت موافقت از امار کسر و. به طرفین ارسال گردد.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مورد اول به دادگاه کیفری ارجاع داده شده است.
مورد دوم برائت.

حکم برائت صادر گردیده
و تا ۲۰روز قابل اعتراض است