آیا من میتونم با شکایت حقوقی خسارت خود را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۸ #29183556

سلام
من چند روز پیش برای خرید یک خودرو به یک شخصی مراجعه کردم که این آقا مدعی شده بود که خودرو کاملا سالم و بی رنگ است و با بازار گرمی و فریب بنده مانع از نشان دادن خودرو به کارشناس شد به این نحو که همزمان با من دو نفر خریدار به همراه کارشناس برای خرید خودرو آمده بودند که فروشنده مدعی شد چون ما زودتر آمدیم خودرو را به ما میدهد و بلافاصله رفتیم قولنامه نوشتیم که در قولنامه دستی که خود فروشنده آن را نوشت ذکر شد که خودرو از طرف خریدار بازدید شد و کارکرد خودرو ۱۴۷ هزار کیلومتر ثبت شد که به امضا طرفین و دو شاهد رسید ولی پس از سند خودرو متوجه شدم که خودرو معایب زیادی دارد و دور رنگ کامل است و در ضمن ۲۳۰ هزار کیلومتر کارکرده است بعد از شکایت حقوقی خودرو را به کارشناس دادگستری بردم تا بررسی کند و ایشان قیمت واقعی خودرو را ۳۲ میلیون اعلام کرد ولی بنده بابت خودرو ۵۱ ملیون پرداخت کردم آیا من میتونم با شکایت حقوقی خسارت خود را دریافت کنم؟ در ضمن فروشنده مدعی شده که من خودرو را بازدید کردم و به دروغ میگه من به تو گفته بودم که رنگ داره ولی در قولنامه در مورد شرایط خودرو چیزی نوشته نشده و فقط همان مواردی که ذکر کردم اشاره شده است

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد خیار تدلیس بیع را فسخ نمایید

سلام
ایتدا مراتب را تامین دلیل نمایید و متعاقبا به استناد خیار تدلیس ضمن فسخ معامله اظهارنامه مبنی بر فسخ را برای فروشنده ارسال کنید و سپس دعوای تایید فسخ را علیه ایشان مطرح نمایید و وجه پرداختی را مطالبه کنید

سلام
با استناد به تدلیس در معامله و ارائه ادله و مدارک کافی و همچنین شهادت شهود میتوانید تقاضای قسخ معامله را نمایید.

شما با استناد به خیار غبن فاحش می توانید از دادگاه تقاضای فسخ قولنامه را بفرمایید