آیا میتوانم از فروشنده جریمه دیرکرد بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #29116885

سلام
خانه قولنامه ای ( بدن سند ) را پیش خرید کرده و طبق تاریخ های مشخص مبالغی پرداخت کردم تسویه حساب نهایی منوط به انتقال برق و گاز در دفترخانه شد . به دلایلی خانه را زودتر تحویل گرفتم و ۸۰ درصد قسط آخر را پرداخت کردم. ظاهرا طی قوانین جدید فعلا به خانه های نسقی انشعاب برق و آب تعلق نمی گیرد . آیا میتوانم از فروشنده جریمه دیرکرد بگیرم؟ در مبایعه نامه جریمه دیرکرد روزانه ۱۰۰ هزار تومان است اما آیا بعد از تحویل خانه و با توجه به عدم نصب آسانسور و انشعابات برق و گاز و آب که در مبایعه نامه ذکر شده بود ( ساختمان ۷ واحدی از یک کنتور استفاده میکنند که مربوط به ساختمان ویلایی است که آن را ساختمان ساخته اند ) امکان دریافت جریمه روزانه وجود دارد؟ و اگر جواب مثبت است چه اقداماتی لازم است؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دراین موارد معمولا باید قرارداد را مطالعه کرد که این جریمه برای چه موضوعی در قرارداد لحاظ شده است
اگر که صرفا برای تحویل مورد معامله بوده نمی توانید جریمه را به دلیل تحویل مورد معامله از سوی فروشنده به شما درخواست کنید

باید قرارداد را مطالعه نمایید که جریمه برای چه موضوعی در قرارداد لحاظ شده است در صورتی که صرفا برای تحویل مورد معامله بوده نمی توانید جریمه را به دلیل تحویل مورد معامله از سوی فروشنده به شما درخواست کنید

سلام
اگر جریمه دیرکرد در خصوص تحویل ملک بوده و ملک هم تحویل شده است دیگر امکان مطالبه جریمه دیرکرد ندارید.