دادیار با عدم توجه به درخواست قرار به جلب دادرسی مسوول دفتر صادر نموده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۱ #29079281

مراجعه کننده ای هنگام ورود توسط مراجعه کننده دیگری از ناحیه انگشت دست مصدوم گردیده که مصدوم شکایت علیه مسوول دفتر کرده و به استناد نظر کارشناس ۶۰ درصد مسوول دفتر را مقصر اعلام کرده آمد . و پس از اعتراض به نظر کارشناسی از طرف مسوول دفتر دادیار با عدم توجه به درخواست قرار به جلب دادرسی مسوول دفتر صادر نموده است به نظر حضرتعالی چه لایحه ای باید برای دادگاه تنظیم کنیم یا کلا چه کار دیگری انجام دهیم.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اظهارنظر دقیق باید از جزئیات پرونده اطلاع داشته و مورد بررسی قرار داد . در صورت تمایل از طریق قسمت ارزیابی حقوقی مدارک خود را ارسال فرمایید .