می ترسم در صورت منع تعقیب، ایشان از بنده به اتهام افترا شکایت کند؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۹ #29077970

شخصی تحت عنوان کلاس آرایشگری مبلغی را از بنده گرفت و کلاس بصورت وعده اولیه نبود و هزینه های زیادی بر من تحمیل نمود لذا از کلاس انصراف داده و پیش پرداخت شهریه را مطالبه نمودم که ایشان ابتدا موافقت نمودند اما با وعده و وعید پول من را پس ندادند. از انجمن صنفی، سازمان فنی و حرفه ای کمک گرفتم اما ایشان گوشش بدهکار نبود. از ایشان با توجه به مانور های متقلبانه و امید واهی و اخذ مال با رضایت به اتهام کلاهبرداری شکایت کردم. بنده سو نیتی نداشته و فقط بدنبال احقاق حقم بودم. حال می ترسم در صورت منع تعقیب، ایشان از بنده به اتهام افترا شکایت کند.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شکایت کلاهبرداری در این خصوص رد خواهد شد

هر شکایتی موجب شکایت افترا نمیگردد مگر چندین شکایت واهی ک برای قاضی مسلم گردد ک قصد سوئی موجود می باشد.

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد.

با سلام
به احتمال زیاد شکایت شما مبنی بر کلاهبرداری رد شود زیرا جرم کلاهبرداری بایستی ارکان و سه عنصر کلاهبرداری را دارا باشد تا اثبات گردد .
اما شما میتوانید دادخواست حقوقی برای مطالبه وجه پرداختی به ایشان را مطالبه نمایید.

با سلام صرف شکایت شما افترا نمیباشد