آیا این هبه قابل ابطال است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۰ #29032768

سلام
سوال قبلی ظاهرا کمی مبهم بود اخیرا بین یکی از اقوام هبه نامه ای تنظیم شد که بنده هم جزء شهود بودم متن هبه نامه کاملا دستی (تایپ شده) و ابتدایی بود به این مظنون که؛
«این ملک (زمین) توسط بخشنده به فلانی بخشیده شد »
حالا رفتار این شخص کاملا عوض شده و هر روز زیاده خواهی و فتنه گری و بلوا به پا میکند ، تا جایی که بخشنده و فرزندانش کاملا از این هبه پشیمان شده اند نسبت فامیلی دارند اما نسبی نیستند و اینکه ملک مورد نظر زمین بوده و سه سال قبل به دست متهب ساخته شده
اما هبه نامه دو ماه پیش «۹۸/۵» نوشته شده و قبل از این تاریخ هبه شفاهی بوده ، در متن هبه هم فقط به زمین اشاره شده نه ساختمان احداث شده توسط متهب در سه سال گذشته

در واقع به محض دریافت هبه نامه رفتار متهب با واهب به کلی تغییر کرده...
خواستم از شما عزیزان بپرسم آیا این هبه قابل ابطال است یا نه؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

هبه اموال غیر منقول از جمله زمین و خانه باید به صورت هبه نامه ثبتی و رسمی باشد و هبه عادی و دستی باطل و بی اعتبار است.