کفیل برای چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۵ #28990534

سلام
من تو اینستا یه پیج فروش قرص تاخیری داشتم و قرص ها رو از داروخانه میخریدم و برای مشتری ارسال میکردم الان فتا برام پرونده سازی کرده . قرص هایی هم که فرستادم شرکت های داروسازی ایرانی تولید کردن و دارای مجوز هستن داروها. حکم بازرسی از منزل هم دادستان صادر کرده و در بازرسی چیزی پیدا نشده اظهارات من تو پلیس فتا هم ضمیمه هست که از داروخانه خریدم.
هیچ سوء پیشینه و سوء سابقه ای هم ندارم.
الان ابلاغ برام اومده با کفیل برم دادگاه .
مجازات این کار رو میشه بفرمایید و حکم چطور صادر میشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چون انتصاب بزه برای شما برای دادگاه محرزشده
به جهت الزام به حضور درمرجع قضایی درموقع رسیدگی دادگاه
کفیل تعیین شده است

مجرمیت شما احراز شده، می بایست کفیل معرفی نمایید که تا پایان پروسه رسیدگی در دادگاه حاضر شوید

با سلام. بدلیل انتساب اتهام به شما نیاز به کفیل به جهت ضمانت به حضور در مراجع قضایی الزامی است.

یعنی دادسرا شما را مجرم دانسته کفیل هم برای این است که در صورت بازداشت شدن تامین مناسبی برای آزادی شما گذاشته شود.

با احترام .کفیل برای حبس احتمالی میباشد با وکیل به دادگاه بروید

زمانیکه قرار کفالت صادر می شود برای ایجاد اایجاد امکان آزادی متهم و امکان در دسترس بودن متهم برای ادامه تحقیقات قرار صادر می شود تا متهم با کفالت از بازداشت رها شده و هر زمان بازپرس اعلام کرد در دادسرا حاضر شود و به زبان ساده ضمانت حضور متهم برای ادامه تحقیقات است .
دارو باید از مراکز مجاز و زیرنظر پزشک تهیه شود.بنابراین فروش هرگونه داروی مجاز و غیرمجاز در فضای مجازی ممنوع است.و جرم محسوب می شود و مجرم محکوم به جزای نقدی می شود .

سلام
فعلا در پررسی پرونده شما مجرم تشخیص داده شدید و برای اینکه حبس نشوید دستور داده شده به همراه ضامن در حاضر شوید