در صورتیکه وکیل اول قبل از اتمام مدت وکالت موضوع وکالت را به وکیل دوم تفویض کند ایا این مدت محدود وکالت اولیه نیز منتقل میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۴ #28989347

اگر بابت فروش ماشین وکالت بلاعزل مدت دار با حق تفویض وکالت از وکیل به دیگران داده شده باشد در صورتیکه وکیل اول قبل از اتمام مدت وکالت موضوع وکالت را به وکیل دوم تفویض کند ایا این مدت محدود وکالت اولیه به وکیل دوم نیز منتقل میشود ؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت دوم تابع وکالت اول میباشد.

سلام وکالت وکیل دوم تابع وکالت وکیل اول هست

اختیارات وکیل دوم در محدوده اختیارات متن وکالت نامه اول خواهد بود

سلام
بله تمام اختیارات وکیل اول طبق وکالتنامه موجودله وکیل دوم تفویض میششود

سلام
وکالت وکیل دوم تابع وکالت وکیل اول می باشد در صورتی که مدت اختیارات وکیل اول منقضی شود وکالت وکیل دوم نیز منقضی میشود

سلام
وکالت وکیل دوم تابع وکالت وکیل اول هست و با انقضاء مدت اختیارات وکیل اول وکالت وکیل دوم نیز منقضی می شود.