شوهرم می تواند دادخواست استرداد طلا بدهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۶۰ #28972310

شوهرم در دوران عقد یک سرویس طلا برای من خرید که فاکتورش بنام خودم هست. یک انگشتر نامزدی هم مادرشوهرم برام آورده بود. میخواستم بدونم میتونه اینارو ازم پس بگیره و من باید چیکار کنم که نتونه ازم بگیرتشون؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر بتواند اثبات کند که طلاها را خودش خریداری کرده به شما هدیه داده است می‌تواند دادخواست استرداد آنها را بدهد ؛ اما چنانچه طلاها را فروخته باشید یا تغییری اساسی در آن ایجاد کرده باشید دعوی استرداد طلاها پذیرفته نخواهد شد

با سلام اگر فاکتور خرید به نام خودتان باشد خیر امکان پذیر نیست که بتوانند استرداد کنند ولی اگر به نام همسرتان باشد و فیش پرداختی را داشته باشد بله میتواند انهارا استرداد کند

بله می‌تواند با اثبات اینکه مبلغ خرید طلاها را ایشان پرداخته به نتیجه برسد بهتر است طلاها را فروخته و یا تعویض نمایید.

باسلام واحترام چنانچه فاکتور بنام شما باشد قابل استرداد نمیباشد علی ایحال جهت اطمینان میتوانید آنهارا تغییر دهید یابفروشید

هبه در صورتی که عین کالا موجود باشد قابل استرداد می باشذ

امکان طرح دادخواست استرداد طلاها وجود دارد

بلی در صورت وجود شرایطی همچون بقاء عین موهوبه میتواند نسبت به استرداد طلاجات اقدام نماید البته لازم بذکر است در صورت اثبات دعوا از جانب مدعی با ارائه دلایل و مدارک