آیا فروشنده می تواند خانه را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #28963721

با سلام
بنده اردیبهشت امسال یه باب آپارتمان با اخذ اوراق مسکن خریداری نمودم که تاریخ تنظیم سند در محضرخانه جهت به نام خوردن در ۵ خرداد ماه سال جاری می باشد و در بندهای مبایعه نامه نوشته شده تاریخ محضرخانه قابل تغییر می باشد و خریدار از زمان تشکیل پرونده در بانک جهت گرفتن اوراق به مدت یک ماه کاری زمان دارد تا در محضرخانه حضور یابد.
فروشنده از ۱۷ خرداد که من تمام مدارک و نامه بانک را به محضرخانه بردم تا امروز یعنی ۱۱ تیرماه سال جاری استعلام ها را به تازگی گرفته است و مدعی ضرر و زیان معامله و پس گرفتن خانه اش می باشد و حاضر نیستند خانه را به نام بزنند.به نظر شما من باید چیکار کنم؟آیا فروشنده می تواند خانه را به نام من نزند و پس بگیرد؟اوراق گرفته شده توسط من چه می شود؟
با تشکر از همکاری شما

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ایشان ملزم به تنظیم سند رسمی بنام شما میباشند درصورت خودداری کردن پس از اخذ گواهی عدم حضور دفترخانه دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

با درود چنانچه در مبایعه نامه امکان تعییر تاریخ دفترخانه برای اماده سازی وام بانکی و یا فرصت یکماهه از زمان تشکیل پرونده تا زمان حضور در دفترخانه ...پیش بینی شده باشد امکان فسخ معامله وجود ندارد و ایشان ملزم به انتقال خواهد بود. و در صورت امتناع پس از اخذ گواهی عدم حضور از دفترخانه و ارسال اظهارنامه مبادرت به دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع نمایید.