جهت واخواست سفته و ارائه دادخواست تامین و استعلام اموال شخص بدهکار از بانک و ثبت و غیره باید به کدام مرجع قضایی مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۷ #28925370

با ادب و احترام
ایا دفاتر خدمات قضایی صلاحیت رسیدگی به کلیه امور مرتبط با سفته را دارند و تمام مراحل بدون نیاز به مراجعه به دادگستری همان جا قابل پیگیری می باشد؟
از کمک شما بسیار سپاسگزارم

مشاوره حقوقی سفته
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست، شکوائیه، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قابل ثبت است دیگر درخواست ها میتوانید طی لایحه خطاب به شعبه تقاضا بنمایید و دفتر خدمات الکترونیک قضایی رابطی است بین شخص و محکمه، پس استعلام گردش ثبتی و مسدودی و استعلام موجودی شخص در بانک از جمله وظایف مرجع رسیدگی کننده است.

دفتر خدمات قضایی فقط ارجاع دادخواست به دادگاه را انجام می دهد .

با درود..
دفاتر خدمات قضایی اصـولا تنها امور مربوط به ثبت دادخواست و شـکواییه و لوایح و درخواست تامین خواسـته و ارجاع آنها به مراجع قضایی را بر عهده دارند و پیگیری سایر موضوعات در ارتباط با اسـتعلامات و توقیف اموال و غیـره توسـط،مقام قضایی و از طریق دادگاهها صورت می گیرد..

درود
واخواست بسته به محل زندگی شما از طریق بانک یا دایره ی واخپاست دادگستری انجام خواهد شد
سپس جهت ثبت و ارائه دادخواست تامین دلیل به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و پس از ارجاع پرونده به دادگاه، توقیف اموال با دستور مقام قضایی ممکن خواهد بود .

درخواست تامین خواسته از طریق دفترخدمات قضایی ممکن است درمورد استعلام اموال باید قاضی محترم پرونده دستور صادر نمایند

درود برشما
شما از طریق دفاتر قضای درخواست اقدام نمایید وپس از برسی مدارک دستور صدور استعلام از مرجع قضای می باشد

درود برشما
درخواست خودرا از طریق دفاتر قضای ثبت نمایید و تشخیص و صدوراستعلام از مراجع دادگستری است