آیا باید تقاضای ابطال سند کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۹ #28883355

باسلام و خسته نباشید
پدرمان چند سال پیش فوت شده و ما ۶ تا ورثه هستیم کلا حالا ۴ تا از ورثه به یکی از برادرهایمان وکالت کاری دادیم که برود زمین قولنامه ای پدرمان در اذربایجان را سند بگیرد ویکی از ورثه وکالت نداد حالا ایناین برادرمان که وکالت گرفت رفته سند گرفته بنام خودش بدون اجازه ما ورثه حتی اطلاع دادن به ما در ضمن اخرین اقامتگاه پدرم کرج و در همین کرج فوت کردند و همه وراث پدرم ساکن کرج هستند حال ما نمیدانیم چه شکایتی بکنیم برای ابطال سند و یا در اذربایجان شکایت کنیم یا کرج ۱ ایا دادخواست انتقال سهم الارث کسی به غیر بدون اجازه بکنیم و در کدوم شهر ۲ ایا در خواست ابطال سند بکنیم و در کدوم شهر۳ ایا دادخواست خیانت در امانت وکیل بکنیم در کدوم شهر۴ ایا دادخواست انتقال مال غیر بکنیم در کدوم شهر ۵ ایا دادخواست مطالبه ثمن زمین بکنیم در کدوم شهر در ضمن ما هیچ مدرکی راجب پلاک ثبتی و قولنامه و سند ان زمین نداریم و همه چیز دست ان برادر وکیلمان میباشد و هیچ کاری به ما میگوید نمیتوانید بکنید و هیچ پولی به شما نمیدهم راجب زمین به ما ورثه میگوید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادگاه محل وقوع ملک دادخواست ابطال سند بدید

در دادگاه محل وقوع ملک شکایت ابطال سند را انجام دهید.

دروود،دادگاه محل وقوع ملک صالح به رسیدگی است.

با سلام دادگاه محل وقوع ملک صالح به رسیدگی می باشد

سلام و درود
دادخواست ابطال سند در دادگاه محل وقوع ملک
موفق و موید باشید

درود بر شما، بایستی از طریق دادگاه محل وقوع دادخواست ابطال سند دهید. هرچند می‌توانید دادخواست را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی کرج ثبت کنید.

درود
اگر قصد ابطال سند را دارید دادگاه محل وقوع ملک صالح است.