با توجه به بازرسی چرا رای صادر نشده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #28882850

با سلام رای دیوانم امده و رای وزارت کار که مبنی بر نامشخص بودن رابطه کارگری بوده را نقض کرده و در رای دیوان امده با بازرسی و پرش و جو از مطلعین رسیدگی مجدد بازرس وزارت کار امده محل کار و پرس و جو کرده و همگی شهادت دادن که بنده برای این شرکت کار کردم بعد از یک ماه رفتم وزارت کار رای بگیرم رای صادر نشده ولی مجدد دعوت شدم به جلسه در مهر ماه نمیدانم با توجه به بازرسی چرا رای صادر نشده و در جلسه مهرماه که هم بنده خواهان هم خوانده دعوت شدیم روند پرونده به چه صورت هست و دوباره باید حرفهای تکراری بزنم یا مدارک قبلی را دوباره ارائه دهم ممنون میشوم اطلاعاتی جهت روال قانونی و محکمه پسنده پرونده مذکور در اختیار بنده قرار دهید باتشکر....

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا قصد مواجهه حضوری کارگر و کارفرما را دارند تا با توجه به گزارش بازدید و نتیجه مواجهه رای صادر نمایند .

بازرسی ناقص مورد قبول واقع نشده و مجدد با نقض حکم تقاضای رفع نواقص شده ببینید نواقی چه بوده آنها را برطرف نموده