آیا ممکنه قاضی فیش واریزی های پدرم قبول کنه برای نفقه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۸ #28880136

سلام من دختر مجرد ۲۴سالمه میخام ازش شکایت کنم برای نفقه
پدرم سال ۹۶ خونه ترک کرد رفت بدون خرجی و پول ،سال ۹۹ ماهی ۱۰۰ هزار تومن به حسابم میداد، پاییز سال ۹۹ ماهی ۴۰۰ هزار تومن میدادتا اسفند سال ۱۴۰۰،که همچنان ۴۰۰ هزار تومان میداد
از سال ۱۴۰۱ ماهی ۶۰۰ هزار تومن داد
،بعد از مهر ماه ۱۴۰۱ ماهی ۵۰۰ هزار تومن میریزه به حسابم و دهم هر ماه هم ۲۵۰ هزار تومن میده که کلا میشه ۷۵۰ هزار تومن
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه پدرم بازنشسته‌ نیروی مسلح هست و ماهی ۸میلبون و ۹۰۰تومن حقوقش هست و کلا ۷۵۰ هزار تومن نفقه من میفرسته، بعد من میخام ازش شکایت کنم اونم فیش واریزی ها رو میخاد بیاره ب قاضی نشون بده بگه براش نفقه میدادم درصورتی ک حقوقش ۸میلبون و ۹۰۰تومن،
آیا قاضی قبول میکنه شکایت من مبنی بر اینکه میخام نفقه ام از فیش حقوقی اش از کانون بازنشستگان نیروهای مسلح کسر شود؟؟

سوالم اینه پاسخ بدید لطفا
میدونم باید برای نفقه شکایت کنم و بهم نفقه تعلق میگیره

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه براساس سن و سایر شرایط شما توسط کارشناس تعیین میشود.

سلام
میزان نفقه توسط کارشناس تعیین میشود و میزان واریزی هم ممکن است محاسبه شود

سلام، مبلغ نفقه کارشناسی میشه و بهتون تعلق می گیره...

باسلام کارشناس مبلغ را تعین ولیکن از حقوق پدر کم نخواهد شد

سلام. میزان نفقه توسط کارشناس تعیین و امکان کسر از حقوق ایشان وجود ندارد .

خیر نفقه از حقوق ایشان کسر نخواهد شد و مطابق با نظر کارشناس تعیین می شود

سلام بله نفقه طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است